Древна и слънчева, страстна и оживена, Гърция е вълнуващо културно съкровище. С

...
Древна и слънчева, страстна и оживена, Гърция е вълнуващо културно съкровище. С
Коментари Харесай

Как да планирате пътуване до Гърция: Често задавани въпроси

Древна и слънчева, буйна и оживена,  Гърция  е вълнуващо културно богатство. С чудесата на природата, удоволствията от локалните усети и духа на предишното, носещ се в страната, Гърция е елементарно място за отдаване.

Прегърнете живота на острова, открийте очарованието на руините и пътувайте оттатък легендите с информацията, от която се нуждаете за вашето мечтано пътешестване до Гърция.

Мога ли да пътувам до Гърция тази година?

Актуализирани условия за влизане и потребна информация могат да бъдат открити на уеб страницата на министерството на външните работи тук.

Колко по-рано би трябвало да възнамерявам почивка в?

Започването на вашите проекти е от значително значение за триумфа на вашата почивка. За известни острови като Санторини, с исторически огромно търсене и лимитирана наличност, нашата рекомендация е да започнете допустимо най-рано, най-малко 2 месеца авансово, даже повече. Това ще ви подсигури сигурно.

Какво да върша по време на пътуването си до Гърция ?

Персонализирана обиколка до Гърция ви разрешава да организирате пътуването си, както желаете, и всеки ден е съгласуван с това по какъв начин обичате да пътувате, изследвате и откривате. 

Имаме рекомендации за всички най-хубави места за разглеждане и различните действия, които можете да изживеете в Гърция. 

Атина | Миконос | Санторини | Наксос | Крит | Парос
Посетете Акропола, Олимпийския стадион и Храма на Хефест Открийте достоверни гурме сладкиши и улична храна Вижте солидните остатъци от храма на Посейдон Открийте античния Делос на целодневна обиколка, с цел да намерите родното място на Аполон и Артемида Насладете се на усетите на готварски клас в Миконос Отпуснете се на плажовете, известни със своя прахообразен бял пясък, талази и златиста средиземноморска слънчева светлина. Насладете се на обиколка с дегустация на вино из историческите лозя Насладете се на круиз по залеза на красивата калдера за несравнима гледка Разходка от Фира до Ия за зашеметяваща панорама към лазурния бряг на Санторини и скалистите местности Прекосете античния град Акротири, с цел да намерите в миналото процъфтяващото минойско пристанище
Кога е най-хубавото време за посещаване в Гърция ?

Най-доброто време за посещаване на Гърция е между май и юли и септември до октомври. Август постоянно е най-натовареният и парещ месец в годината в Гърция.

Ще имате най-хубавото време да посетите гръцките острови сред юни и септември заради топлите летни температури и жизнеността, с които тези месеци са известни. Извън летния сезон хотелите и заведенията за хранене на островите постоянно затварят за зимния сезон.

Безопасна ли е Гърция за пътешестване?

Гърция е доста безвредна. По време на обиколката си там, ще откриете, че хората и страната са гостоприемни и нетърпеливи да споделят своята просвета. Както на всички места, джебчийството може да бъде проблем, изключително в по-големите туристически дестинации като Атина.

Кои летища би трябвало да виждам?

За множеството пасажери най-удобното летище е Атина. Второто най-достъпно летище за политане в Гърция е летище Ираклион на Крит (HER). Най-активните летища в Гърция са:
Атина (ATH) Ираклион (HER) Солун (SKG)
Готови ли сте да планирате пътуването си до Гърция ?

Великолепието на Гърция може да ви води от руините на Атина до скалите на Санторини, наслаждавайки се на сияещи плажове и отдавайки се на средновековни каменни градове. Независимо дали желаете да научите по какъв начин да овладеете средиземноморската кухня, да плавате сред острови или да влезете в митовете на лабиринт, можете да намерите вярното ентусиазъм за идващото си пътешестване в Гърция. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР